woensdag 29 mei 2013

Notitieboekje als alternatieve kaart

Voor De Stempelwinkel heb ik dit notitieboekje gemaakt. Bij de Wibra koop je er 4 voor een euro en er past gemakkelijk een gematte ATC op, zodat je het helemaal persoonlijk kunt maken.
Ook leuk als alternatief voor een kaart want ze wegen niet veel.


I made this notebook for De Stempelwinkel. It's a simple and inexpensive alternative for a card or just a liitle gift.


dinsdag 28 mei 2013

Uitslag give away

De give away is gesloten. Dank jullie allemaal voor het meedoen. Ik vond het erg leuk, wellicht dat ik in de toekomst wel vaker iets dergelijks doe.

En dan nu de winnaar van het pakketje alcohol inkt:


Gefeliciteerd, Lucy!!!! De prijs komt zo snel mogelijk naar je toe.

---

I closed the give away and draw a winner, Lucy! Hope to see my foreign followers in a future give away!

Give away - gesloten

Een give away om mijn volgers te bedanken voor hun aandacht en inspirerende reacties. Best lastig om iets te verzinnen dat een ieder aan zal staan, maar ik hoop dat dit wel op prijs gesteld wordt. Het gaat om wat kleurtjes alcoholinkt, papier daarvoor en wat fragments, ook erg prettig om samen met alcohol inkt te gebruiken.

Wil je dit pakketje thuis ontvangen, laat dan een  reactie hieronder achter. Uit de reacties zal dan één gelukkige getrokken worden naar wie ik het zal opsturen.


As I mentioned before I would like to offer this give away to one of my followers. Just to thank you all for your attention and much appreciated comments these past years. 
I selected a few items that hopefully will appeal to everbody. Some colours alcohol ink, paper to use it on and a few fragments, also perfect for combining with alcohol ink.

If you want to receive this package, just let me know in a reaction on this post. One person will be selected randomly.

donderdag 23 mei 2013

Mannenkaart

Na het uitgebreidere canvas van vorige week nu weer een one layer kaart. Of het veel verschil maakt in de tijd die je er in steekt, weet ik eigenlijk niet. Het blijft toch zo dat het idee, het ontwerp, het uitzoeken van de kleuren en de stempels én het continu bijstellen van deze zaken  de meeste tijd in beslag neemt.
Maar het valt me wel op dat ik vaak na een periode van wat (voor mijn doen) omvangrijkere projecten weer terugkeer naar de basis en dat is en blijft voor mij toch CAS.
Hebben jullie ook zulke patronen in je creatieve leven ontdekt?

CAS is natuurlijk perfect voor mannenkaarten dus vandaar dat ik die ook vaker maak. Voor de werkbeschrijving kun je weer het beste even kijken bij het designteam.


Today I want to show you a clean and simple card. I tend to 'go back to my roots' after a period of experimenting with more elaborate projects. And my roots really lie in the CAS world.
Do you find yourself following these sort of patterns in your creative life?

If you want to know how it's done and what supplies you need, please visit the designteam.
 

donderdag 16 mei 2013

Canvas

Het loopt al lekker met de give away, mooi! Ik laat hem nog even open tot alle vakantiegangers weer in het land zijn. Ergens eind deze maand trek ik dan de naam van de gelukkige.

Voor De Stempelwinkel had ik dit canvas gemaakt. Altijd best veel werk, maar het leuke is dat je elke avond even een kliedertje kunt doen en uiteindelijk heb je dan aan het eind van de week een leuk resultaat. Voor alle details kun je het beste even kijken op het blog van het designteam.

I'm glad the give away turns out to be a success. It will be open until somewhere end of this month.

This canvas was done for De Stempelwinkel. Please visit their blog for all the details.I'm quite happy with it, in fact I was so happy I immediately framed it!




donderdag 9 mei 2013

Art journal

Dit is een bladzijde uit mijn kleinste art journal. Deze gebruik ik voornamelijk om ideetjes in te noteren en uit te proberen. Dit kan ik dan later weer gebruiken wanneer ik eens om inspiratie verlegen zit.

Een kort postje dit keer, op het blog van het designteam kun je nalezen hoe en wat.

A page in my smallest art journal. I use this journal primarily for recording and trying out ideas so I can use it as inspiration for other projects.
Just a short post this time, will be back soon with the give away. For all the details please visit the designteam blog.

I would like to join in the challenge at SSS with the theme Things with wings.

woensdag 1 mei 2013

Mei

Voor de kalender van mei heb ik een art journal pagina gemaakt. Hierbij   gebruik gemaakt van verf, Dylusions, Glimmermist, stencils, maskers, pan pastel, tijdschriften, stempels, inkt en posca markers. Voor verdere details verwijs ik je naar het blog van het designteam.

For De Stempelwinkel I made this page in my artjournal inspired by the birds theme for the month of may. Please visit their blog for further details.